Populaarseimad

Saturday, March 31, 2012

Vanadest retuusidest uued!



Mul vedelesid kapis juba ammusest ajast vanad retuusid mida polnud teab mis ajast kandnud. Netis ringi vaadates leidsin aga laheda idee. Milleks neid ära visata kui saab võtta appi käärid ja näha natuke vaeva.

Niisiis väike õpetus:

Vaja läheb retuuse, kääre, paberit, pliiatsit/markerit ja aega.
Esmalt prindi paksemale paberile järgmine šabloon : Lae alla

Seejärel lõika see välja, kaasa arvatud hallid ruudud.










Siis keera retuusid tagurpidi ja aseta siledale pinnale ning joonista šablooni järgi kummalegi säärele muster. Võiksite jälgida, et säärte mustrid klapiksid.



Kui ettevalmistused tehtud siis tuleb lõikama hakata. Mida selgemini ja nähtavamalt oled jooned teinud seda kergem on sul neid ruute välja lõigata. Ole täpne ja ettevaatlik, et valest kohast ei lõikaks ja tagumise poole terveks jätaksid. 

Töö nõuab küll aega, kuid nii lihtne see ongi.



Tuesday, March 27, 2012

Omamoodi pokaalid


Otsisin kunagi igalt poolt poodidest veini- ja šampanjapokaale, mis erineksid tavalistest läbipaistvatest ja igavatest. See kujunes probleemiks, kuna meil poodides ei leidu eriti midagi sellist või siis on need hirmkalli hinnaga. Samuti ka internetiavarustest ei leidnud ma midagi lahenduseks. Lõpuks leidsin endale midagi meelepärast Home4You poest, kuid täna avastasin ka lihtsama mooduse, kuidas teha ise täpselt see mida soovid: 
http://www.boulevardpinki.com/2012/03/diy-decoracion-copa-de-vino-color.html 


Monday, March 26, 2012

Paberist lillekaunistus

Leidsin netist ühe laheda kaunistuse, mida võib kuhugi riputada või üksikute lilledena näiteks kingipakile kaunistuseks seada. Ilus asi, mis ei nõua palju aega ega vaeva. ;)



Vaja läheb:
  • märkmepabereid
  • kahepoolset teipi
  • liimi
  • kääre
Õpetus: 
http://www.instructables.com/id/Flower-origami-ball/?ALLSTEPS